De locatie is gelegen in het centrum van Tiel. Het is gemakkelijk bereikbaar met diverse vervoersmogelijkheden. Er is tevens parkeergelegenheid waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Bel van tevoren voor een afspraak.

Dodewaardlaan 6
4006 EA Tiel

Tel: 0344 – 750 502
E-mail: info@mybegeleiding.nl

De begeleiding valt onder de Wet maatschappelijk ondersteuning (WMO), uw gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Dat betekent dat u een indicatie kunt aanvragen bij uw gemeente. Met behulp van een PGB (persoonsgebonden budget), of ZIN (Zorg In Natura), kunnen mensen gebruik maken van onze diensten. MY Begeleiding kan u ondersteunen bij uw aanvraag.

Als u een indicatie heeft dan betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage is voor iedereen verschillend en hangt onder meer af van het inkomen. Als u wilt weten hoe hoog uw eigen bijdrage ongeveer wordt, dan kunt u met een rekenprogramma van het CAK (klik hier) een proefberekening maken. Tevens kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een vergoeding voor de kosten. Deze kosten worden grotendeels door de gemeente vergoed.

Mocht u hierover advies willen, dan helpen wij u graag verder. Neemt u dan contact op met MY Begeleiding 0344 – 750 502 of via het mailadres info@mybegeleiding.nl.